Netwerk

Copex komt overal
‘The Copex Way’ kent geen grenzen. Internationaal is onbeperkt. Wij weten de weg en wat te doen. Een goed logistiek traject kan beter. Snelheid en prijs zijn vaak belangrijk. Het gebruik van de juiste middelen wordt vaak onderschat. Copex zoekt naar de meest geschikte en efficiënte oplossing om uiteindelijk toch van A naar B te komen, want daar draait het tenslotte om.

Alle werelddelen vertegenwoordigd
Lucht- en zeehavens in alle werelddelen worden door Copex vertegenwoordigd. Vanuit deze mainports begeleiden we, onder regie van onze specialisten, uw transport van en naar de bestemming. Ook als uw import of export verder moet naar de iets kleinere bestemmingen. Blijft uw transport in Europa dan is wegvervoer vaak de juiste keuze. Ook dan weet Copex de weg.

Bundelen van logistieke netwerken
Onze partners en agenten zijn geselecteerd op kwaliteit, specialisme en locatie. Door het bundelen van onze logistieke netwerken maken wij optimaal gebruik van de mogelijkheden in luchtvracht, zeevracht en wegvervoer. Denk ook aan combinaties van weg-, zee- en luchttransport.


Heeft u vragen over onze bestemmingen? 
Neem contact op met één van onze divisies

Lees meer over Copex