Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

De samenvatting hieronder bevat de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de diensten van de COPEX-bedrijven. Selecteer hieronder de voorwaarden die van toepassing zijn op de specifieke dienst van uw keuze.

De COPEX-bedrijven wijzen alle algemene voorwaarden van onze contractuele tegenpartijen af, tenzij over de toepasselijkheid van dergelijke algemene voorwaarden uitdrukkelijk overeenstemming is bereikt.

Expeditiediensten / Freight forwarding

Copex Air B.V.
Copex Maritime (handelsnaam van Rhenus Air & Ocean B.V.)
Copex Road (handelsnaam van Rhenus Road B.V.), voorheen Internationaal Expeditiebedrijf Copex B.V.

De activiteiten van deze COPEX-bedrijven bestaan uit expeditiediensten. Hiertoe kan ook het regelen van douaneformaliteiten behoren, als dit is overeengekomen. De Nederlandse Expeditievoorwaarden (Algemene Voorwaarden van de FENEX) in haar laatste versie zijn van toepassing op alle activiteiten en rechtsbetrekkingen van deze bedrijven, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Deze algemene voorwaarden dienen als maatstaf voor alle overeenkomsten in de expeditiesector.

De bovengenoemde reeks voorwaarden beperkt de aansprakelijkheid van de dienstverlener. De opdrachtgever wordt sterk aangeraden een verzekering af te sluiten of, indien mogelijk, de logistieke dienstverlener uitdrukkelijk te verzoeken een verzekering af te sluiten voor de opslag van de goederen en/of het transport van de goederen.

Rhenus Packaging
Zie www.rhenus.group/nl/en/conditions