Ocean

Ocean

Vooraanstaand in zeevracht

Copex heeft sinds 1921 vele stormen doorstaan. Als pionier in geconditioneerde zeetransporten weten we hoe uw kwetsbare lading behandeld moet worden. Denk aan bloembollen, levende planten, (dieren)voeding en supplementen. Maar bulk en general cargo vervoeren we ook.

Containervervoer
Vanaf het prille begin is Copex gevestigd in Rotterdam, de mainport van Europa. Lang voordat zeecontainers bestonden werden zeeschepen gelost en geladen door onze mensen. Nu is containervervoer een van onze kernactiviteiten.
In Rotterdam staat het team klaar om uw import te ontvangen of uw export te verschepen. Onze partners over de hele wereld laden en lossen de zeecontainers waarvoor Copex het vervoer regisseert. Wij zorgen dat het juiste materiaal op het goede moment gereed staat.  Douanedeclaratie zit natuurlijk ook in ons dienstenpakket. Ook daar heeft u geen omkijken meer naar.

Geen volle container? Geen probleem!
De mogelijkheden in combinatie met ons warehouse zijn divers. Opslag en distributie zijn dagelijkse kost. Onze locatie is centraal gelegen in de mainport van Europa en goed bereikbaar. Vracht met afwijkende maten die speciale zorg nodig heeft wordt door eigen medewerkers gelost en geladen. En als u geen container vol heeft? Onze consolidatie-service biedt u de juiste mogelijkheid.


Vragen over zeevracht of over onze tarieven?
Bel +31 (0)10 428 98 28 of mail naar info.maritime@copex.nl


Specialismes

 • Coolchain, Geconditioneerd zeetransport
 • Op- en overslag
 • Zeevracht met afwijkende maten
 • Consolidatie, NVOCC
 • Powder logistics
   

Certificeringen en netwerken

 • AEO Full (Authorised Economic Operator); omdat we Authorised Economic Operator zijn, ziet de douane ons als een betrouwbare marktdeelnemer op het gebied van douanevereenvoudigingen en veiligheid.
   
 • FENEX; de brancheorganisatie van expediteurs en logistieke dienstverleners.


There’s always a way. The Copex way.

De andere divisies

Air

Toonaangevend in luchtvracht

Copex was 50 jaar geleden één van de eerste luchtvrachtexpeditiebedrijven in Nederland. Waren we eens een pionier, nu zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende luchtvrachtspecialist en staan we al jarenlang in de top van de...

Road

Wegvervoer naar elke bestemming in Europa

Waarom u Copex zou moeten inschakelen voor het coördineren van uw wegtransport? Wat dacht u van: temperatuur gecontroleerde expertise, een fijnmazig agentennetwerk van zorgvuldig geselecteerde lokale distributeurs,...

Packaging

Verpakkingen op maat

Rhenus Packaging (tot 31 dec. 2022 Copex Movers & Packers) is al meer dan 50 jaar de betrouwbare partner voor het verpakken en verzenden van kostbaarheden, kunst, gevoelige apparatuur en machines.
In onze eigen werkplaats in Hillegom maken wij...