Packaging

Packaging

Verhuizingen & verpakkingen op maat

Copex heeft het predikaat Erkend Verhuizer. Nationale en internationale verhuizingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt worden door ons verzorgd, speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.
Passende kisten zijn een voorwaarde om kostbare en kwetsbare goederen veilig te kunnen vervoeren. Daarom maken we ze op maat. Industriële verpakkingen ontwerpen is een vak apart waarvoor we specialisten in huis hebben. 

Copex beschikt over het predikaat 'Erkende Verhuizers' waarmee vastgesteld is dat Copex volledig voldoet aan de eisen welke door de Organisatie Erkende verhuizers worden gesteld op grond van het Erkenningsreglement.

Duurzame industriële verpakkingen
Het hout dat we gebruiken voor onze verpakkingen heeft het FSC-keurmerk. FSC is het keurmerk voor verantwoord bosbeheer, dat aangeraden wordt door alle milieu- en ontwikkelingsorganisaties. Verder heeft het hout het ISPM 15 keurmerk. Dit betekent dat het hout met hitte is behandeld om ongedierte te verwijderen. Zie de website van de Stichting Markering Houten Verpakkingen, www.smhv.nl, voor ISPM voorwaarden en ISPM landen. Movers & Packers heeft registratienummer NL 104.

Specialistische verhuizingen in binnen- en buitenland
Copex is gespecialiseerd in het verhuizen van kostbaarheden, kunst, gevoelige apparatuur. Alles wordt met de grootste zorgvuldigheid behandeld. We beschikken over een douanevergunning, zodat we uw goederen kunnen opslaan in afwachting van inklaring en aflevering of doorzending naar het buitenland.

Opslag inboedel
U kunt ook bij ons terecht voor opslag en beheer van uw inboedel en archiefmaterialen. Onze flexibele opslagconcepten kunnen u een tijdelijke of permanente oplossing bieden.
 

Vragen over internationale verhuizingen, specialistische verpakkingen of over onze tarieven?
Bel +31 (0)252 52 07 50 of mail naar info.moverspackers@copex.nl

Lees meer over veilig vervoeren.
 

Certificeringen en netwerken

  • AEO Full (Authorised Economic Operator); omdat we Authorised Economic Operator zijn, ziet de douane ons als een betrouwbare marktdeelnemer op het gebied van douanevereenvoudigingen en veiligheid.
  • Erkende Verhuizer; dit predicaat staat borg voor een hoogwaardige dienstverlening met uitstekend opgeleid personeel, modern verhuismateriaal en een breed scala aan verpakkingsmaterialen.
  • ISO 9001:2008 ; Een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie.
     
  • FENEX; De brancheorganisatie van expediteurs en logistieke dienstverleners.
  • IAM (International Association of Movers); een wereldwijd netwerk van verhuizers met een hoog serviceniveau.
  • SMHV (Stichting Markering Houten Verpakkingen); voor alle informatie omtrent houten verpakkingen conform ISPM 15.


There’s always a way. The Copex way.

De andere divisies

Air

Toonaangevend in luchtvracht

Copex was 50 jaar geleden één van de eerste luchtvrachtexpeditiebedrijven in Nederland. Waren we eens een pionier, nu zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende luchtvrachtspecialist en staan we al jarenlang in de top van de...

Ocean

Vooraanstaand in zeevracht

Copex heeft sinds 1921 vele stormen doorstaan. Als pionier in geconditioneerde zeetransporten weten we hoe uw kwetsbare lading behandeld moet worden. Denk aan bloembollen, levende planten, (dieren)voeding en supplementen. Maar bulk en...

Road

Wegvervoer naar elke bestemming in Europa

Waarom u Copex zou moeten inschakelen voor het coördineren van uw wegtransport? Wat dacht u van: temperatuur gecontroleerde expertise, een fijnmazig agentennetwerk van zorgvuldig geselecteerde lokale distributeurs,...