Packaging

Packaging

Verpakkingen op maat

Rhenus Packaging (tot 31 dec. 2022 Copex Movers & Packers) is al meer dan 50 jaar de betrouwbare partner voor het verpakken en verzenden van kostbaarheden, kunst, gevoelige apparatuur en machines.
In onze eigen werkplaats in Hillegom maken wij houten verpakkingen en voorzien deze van het ISPM-keurmerk.

Dit houdt in dat al het hout dat gebruikt wordt voor het maken van verpakkingen is behandeld en vrij is van ziektes of ongedierte en daardoor voldoet aan de eisen die gelden om aan de ISPM-15 norm te voldoen.
Al onze verpakkingen kunnen dus zonder problemen gebruikt worden voor het vervoer naar alle landen wereldwijd.

Uitgebreide dienstverlening

Wij bieden specialistische maatverpakkingen voor kwetsbare goederen zoals kunst en antiek en industriele verpakkingen. Daarnaast bieden wij geconditioneerde en beveiligde (douane) opslag in onze verwarmde, geventileerde en elektronisch beveiligde loods. In ons eigen douane-entrepot kunnen wij goederen opslaan die nog onder douane toezicht staan.

Onze dienstverlening bestaat verder uit het laden en stuwen van containers, marshalling en het verzorgen van import / export transport over de weg, door de lucht en over zee.

Vragen over specialistische verpakkingen of over onze tarieven?
Bel +31 (0)252 79 90 40 of mail naar info.packaging@eu.rhenus.com
 

Certificeringen en netwerken

  • AEO Full (Authorised Economic Operator); omdat we Authorised Economic Operator zijn, ziet de douane ons als een betrouwbare marktdeelnemer op het gebied van douanevereenvoudigingen en veiligheid.
  • ISO 9001:2008 ; Een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie.
     
  • FENEX; De brancheorganisatie van expediteurs en logistieke dienstverleners.
  • SMHV (Stichting Markering Houten Verpakkingen); voor alle informatie omtrent houten verpakkingen conform ISPM 15.

De andere divisies

Air

Toonaangevend in luchtvracht

Copex was 50 jaar geleden één van de eerste luchtvrachtexpeditiebedrijven in Nederland. Waren we eens een pionier, nu zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende luchtvrachtspecialist en staan we al jarenlang in de top van de...

Ocean

Vooraanstaand in zeevracht

Copex heeft sinds 1921 vele stormen doorstaan. Als pionier in geconditioneerde zeetransporten weten we hoe uw kwetsbare lading behandeld moet worden. Denk aan bloembollen, levende planten, (dieren)voeding en supplementen. Maar bulk en...

Road

Wegvervoer naar elke bestemming in Europa

Waarom u Copex zou moeten inschakelen voor het coördineren van uw wegtransport? Wat dacht u van: temperatuur gecontroleerde expertise, een fijnmazig agentennetwerk van zorgvuldig geselecteerde lokale distributeurs,...