Road

Road

Wegvervoer naar elke bestemming in Europa

Waarom u Copex zou moeten inschakelen voor het coördineren van uw wegtransport? Wat dacht u van: temperatuur gecontroleerde expertise, een fijnmazig agentennetwerk van zorgvuldig geselecteerde lokale distributeurs, loodsruimte voor de op- en overslag van goederen en tenslotte frequente lijndiensten voor groepage en volle ladingen.

Preferred partner voor food en agricultuur
Onze gespecialiseerde kennis over temperatuurgecontroleerde en bederfelijke goederen als food en agricultuur heeft ons  preferred partner van een groot aantal Nederlandse en buitenlandse relaties gemaakt.  Daarnaast werken we veel voor de pharmaceutische industrie. 

Value Added Logistics
Ook reguliere expeditie is onderdeel van ons pakket. Onze Value Added Logistics zijn er niet alleen voor gespecialiseerde transporten, het is een aanvulling op alles wat wij vervoeren. Denk aan services als douane-inklaringen, transportverzekeringen, maar ook opslag, labellen en (her)verpakken.
 

Vragen over wegtransport of over onze tarieven?
Bel +31 (0)252 53 56 56 of mail naar info.road@copex.nl


Copex is samen met haar partners voortdurend bezig om de dienstverlening te optimaliseren op het gebied van onder andere automatisering en duurzaamheid.


Certificeringen en netwerken

  • AEO Full (Authorised Economic Operator); omdat we Authorised Economic Operator zijn, ziet de douane ons als een betrouwbare marktdeelnemer op het gebied van douanevereenvoudigingen en veiligheid.
  • GDP (Good Distribution Practices); een systeem voor kwaliteitswaarborg, waarin eisen zijn opgenomen met betrekking tot aankoop, ontvangst, opslag en export van humane medicatie.
  • HACCP (Certificaat Hazard Analysis Critical Control Points); een inventarisatiesysteem van gezondheidsrisico’s met betrekking tot bereiding, verwerking, behandeling, verpakking, vervoer en distributie van levensmiddelen.
     
  • FENEX; de brancheorganisatie van expediteurs en logistieke dienstverleners.


There’s always a way. The Copex way.

De andere divisies

Air

Toonaangevend in luchtvracht

Copex was 50 jaar geleden één van de eerste luchtvrachtexpeditiebedrijven in Nederland. Waren we eens een pionier, nu zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende luchtvrachtspecialist en staan we al jarenlang in de top van de...

Ocean

Vooraanstaand in zeevracht

Copex heeft sinds 1921 vele stormen doorstaan. Als pionier in geconditioneerde zeetransporten weten we hoe uw kwetsbare lading behandeld moet worden. Denk aan bloembollen, levende planten, (dieren)voeding en supplementen. Maar bulk en...

Packaging

Verpakkingen op maat

Rhenus Packaging (tot 31 dec. 2022 Copex Movers & Packers) is al meer dan 50 jaar de betrouwbare partner voor het verpakken en verzenden van kostbaarheden, kunst, gevoelige apparatuur en machines.
In onze eigen werkplaats in Hillegom maken wij...