Aerospace

Aerospace

Specialist in tijdskritische zendingen
Copex heeft jarenlange ervaring met het doen vervoeren van vliegtuigonderdelen. Of het nu gaat om een vliegtuigmotor, een onderdeel van een landingsgestel of een vliegtuigstoel. 

Copex neemt alle zorgen uit handen
In de veeleisende lucht- en ruimtevaartindustrie zijn de eisen van onze klanten zeer uiteenlopend, variërend van AOG-zendingen, charters en routinevracht tot koerierszendingen. Dankzij onze flexibele en duurzame oplossingen, gecombineerd met onze expertise en schat aan ervaring, bieden wij de juiste oplossing voor elk logistiek vraagstuk. 

Internationaal netwerk
Als lid van ALN (Aviation Logistics Network), een onafhankelijke vereniging van internationale logistieke dienstverleners die allen gespecialiseerd zijn in het vervoer van tijdskritische goederen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie, verzorgen wij individuele vrachtoplossingen zodat uw zending snel en probleemloos aankomt op de plaats van bestemming, waar ook ter wereld. 

In vertrouwde handen
Ons doel is het leveren van een perfecte service met procedures op maat om een veilige en snelle levering van uw vracht te garanderen.

Gerelateerde challenges

Een vliegtuigmotor naar Seattle?

De wereld van logistiek zit vol onverwachte uitdagingen. Gelukkig zijn we bij Copex wel wat gewend. Zo vervoeren wij met gemak de grootste en kleinste vliegtuigonderdelen de wereld rond.

Een combinatie van onze...