Waardetransport

Waardetransport

HOGE WAARDE ZENDINGEN
Copex heeft jarenlange ervaring met het doen vervoeren van diverse soorten van hoge waarde zendingen, de zgn. 'Valuables'. Hierbij kan gedacht worden aan bijv. kunst zendingen, zendingen met waardepapieren en edelmetalen.
U wilt niet dat uw waardezendingen gewoon in de bulk van luchtvrachtzendingen mee de wereld over gestuurd worden. U wilt dat er extra zorg en maatregelen genomen worden. Natuurlijk. Het gaat immers om goederen met hoge waarden.

SPECIALE BEHANDELING
Bij Copex bent u ervan verzekerd dat uw waardezending een speciale behandeling krijgt en deze met de grootst mogelijke zorg omringt wordt. Wij bieden u beveiligd voor- en natransport, camera beveiligde faciliteiten met TAPA-A certificering, een cargo release identificatie beleid en een track & trace systeem waarmee uw zending van begin tot eind gevolgd kan worden.

KUNST VERPAKKEN
Kunst verpakken is een delicate zaak. Dat moet dan ook bij voorkeur gebeuren door gediplomeerde Art Handlers. Bij Copex bent u aan het goede adres. Wij zijn specialist in het verpakken van kostbaarheden als kunst, gevoelige apparatuur en machines. In onze eigen werkplaats maken wij transportkisten op elke gewenste maat.

'END OF RUNWAY'
In sommige gevallen is het noodzakelijk dat een waardezending met spoed op de plaats van bestemming aankomt. Of moet de transporttijd zo kort mogelijk gehouden worden om risico's tijdens het transporttraject te vermijden. In die situaties bieden wij het 'end of runway' concept waarbij de tijd tussen het laden van de goederen, het vertrek van de vlucht en het op tijd afleveren bij de ontvanger, zo kort mogelijk is. De veiligheid wordt hierbij niet uit het oog verloren.

WERELDWIJD VERVOER
Dankzij ons wereldwijde netwerk van specialistische agenten kan Copex het vervoer van uw waardevolle goederen naar elke bestemming realiseren. U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit tegen scherpe tarieven.

Dit en nog vele andere extra's zorgen ervoor dat Copex uw partner is voor het vervoer van uw 'Valuables' door de lucht.

Vragen over onze dienstverlening of over onze tarieven?
Bel +31 (0)20 754 10 80 of mail naar info.air@copex.nl

Gerelateerde challenges

Delfts blauwe vaas naar Shanghai?

De wereld van logistiek zit vol onverwachte uitdagingen. Gelukkig zijn we bij Copex wel wat gewend.

Een combinatie van onze services brengt uw kostbare kunststukken stevig verpakt, veilig en met zorg naar de...