Grooms

article full

PROFESSIONELE BEGELEIDING
Copex organiseert het vervoer van paarden. Tijdens dit vervoer worden de paarden vergezeld door een professionele begeleider (groom). De grooms die wij inhuren hebben jarenlange ervaring in de paardenwereld en het begeleiden van paarden tijdens het vervoer van en naar de luchthaven, op de luchthaven en naar de uiteindelijke bestemming.

KENNIS VAN ZAKEN
Een groom moet voldoen aan een groot aantal eisen zoals het kunnen werken met verschillende paardenrassen en temperamenten en is het van groot belang dat de groom een kalme uitstraling heeft. Daarbij is de groom in staat om te beoordelen wanneer een paard te ziek is om door de lucht vervoerd te worden en herkent hij stress bij paarden wat hem in staat stelt hier adequaat op te reageren.

TRANSPORT DOOR DE LUCHT
Onze grooms hebben een gedegen kennis van de paardenstallen aan boord van het vliegtuig alsmede de procedures van het vervoer door de lucht.
Tijdens de start en landing bevindt de groom zich dicht in de buurt van uw paard om goed te kunnen beoordelen hoe het met hem gaat en om hem eventueel gerust te kunnen stellen.
Gedurende de vlucht zorgt de groom voor eten en drinken voor uw paard en zorgt hij voor de nodige sociale interactie om eventuele verveling of stress te voorkomen.

Vanzelfsprekend zijn onze grooms in het bezit van de vereiste certificeringen.

U kunt er zeker van zijn dat uw paard bij Copex in betrouwbare handen is!

Vragen over onze dienstverlening of over onze tarieven?
Bel +31 (0)20 754 10 80 of mail naar info.air@copex.nl