tulpen naar New York?

article full

tulpen naar New York?

Hoe breng je tulpen naar New York? 

De wereld van logistiek zit vol onverwachte uitdagingen. Gelukkig zijn we bij Copex wel wat gewend. Zo vervoeren wij met gemak tulpenbollen de wereld rond. Of juist planten en bloemen over land, over zee en door de lucht. Heeft u een logistiek vraagstuk? We gaan de uitdaging graag aan.

Een combinatie van onze services brengt de tulpen naar New York. Houdbaarheid, veiligheid, grensverleggend en traject. Natuurlijk kiest u met ons voor groen. Als karakteristiek exportproduct van Holland zal de bloembol met zorg vervoerd moeten worden. Over de weg, door de lucht of over zee. Geconditioneerd en gecontroleerd. Wist u dat Copex zijn eigen tulp heeft? Deze wordt gekenmerkt door sterk, kleurrijk en duurzaam. Karaktereigenschappen die wij ook in onszelf herkennen.

single article

Agriculture

AGRARISCHE SPECIALISATIE
Copex is in 1921 begonnen als vervoerder van bloembollen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een logistiek dienstverlener met een brede agrarische specialisatie. Klanten uit de tuinbouw, veeteelt, akkerbouw en voedingsmiddelenindustrie...