Werken bij Copex

INTERNATIONALE OMGEVING
Werken in een internationale omgeving, voortdurend alert zijn op nieuwe mogelijkheden en vakbekwaamheid zorgen voor het logistieke proces van klanten. Dat is werken bij Copex.

ONTPLOOIINGSMOGELIJKHEDEN
Of het nu luchtvracht, zeevracht, Europees wegtransport of opslag en distributie betreft, u kunt er allemaal mee te maken krijgen. En, het maakt het werken bij Copex interessant en biedt veel ontplooiingsmogelijkheden.
Copex investeert in u en zorgt voor uitstekende begeleiding en opleiding. Naast de functiegerichte opleidingen en trainingen biedt Copex ook opleidingen gericht op uw persoonlijke ontwikkeling. Binnen Copex krijgt u de kans u zelf te ontwikkelen binnen de mogelijkheden die het beste bij u passen. Daarnaast kunt u doorgroeien naar een leidinggevende functie of wellicht naar een andere functie binnen de organisatie. Dankzij onze persoonlijke aanpak weten wij wie wij kunnen benaderen als zich een doorgroeimogelijkheid voordoet.

FULLTIME OF LIEVER PARTTIME
Werkt u bij voorkeur fulltime of wilt u liever parttime aan de slag? Er zijn bij ons voldoende mogelijkheden om aan het werk te gaan.
Bij Copex kunt u rekenen op een goed salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een opleidingsplan, korting op verzekeringen en een goede pensioenregeling.

COLLEGIALE WERKSFEER
Medewerkers maken het verschil. Daarom vinden wij een prettige en collegiale werksfeer belangrijk. Door korte communicatielijnen en een open bedrijfscultuur streven wij ook naar een sterke samenwerking met collega's onderling. Tevens werkt u intensief samen met onze klanten voor een optimale dienstverlening.

VACATURES
Op dit moment hebben wij geen vacatures.