Copex varkenstransport

article full

Copex varkenstransport

Copex varkenstransport

Copex is een ervaren partner als het gaat om het doen vervoeren van varkens en biggen voor commerciële stalhouders.

Naast onze kernwaarden integriteit, kwaliteit en duurzaam ondernemen staan ook het welzijn en de gezondheid van uw biggen en varkens voorop bij het transport. Zowel over de weg als door de lucht worden uw dieren vervoerd in temperatuur gecontroleerde compartimenten.

Van A tot Z
Bij Copex kunt u kiezen voor ‘stable-to-stable’ service. Dit betekent dat wij het hele transport van begin tot eind voor u verzorgen. Douanedeclaratie, import- en exportformaliteiten, met de grootste zorgvuldigheid regelen wij alles voor u.

In samenwerking met een ervaren kistenmaker kunnen wij ook elke gewenste kist of krat, desgewenst voorzien van aparte compartimenten, voor u ontwerpen en realiseren. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met de door IATA gestelde ‘Live Animal Regulations’.

Door onze uitstekende relaties met vervoerders, luchtvaartmaatschappijen en luchthavendiensten over de hele wereld kunnen we een stap verder gaan in varkenstransport.

In vertrouwde handen
Copex is lid van IPATA, een netwerk van bedrijven die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van dieren. Ook zijn we lid van ATA, een internationale non-profit organisatie die pleit voor een veilig en diervriendelijk vervoer van dieren over land, zee en door de lucht.

‘The Copex Way’ staat voor professioneel en diervriendelijk transport.